12 Dev Adam NTV Reklamlar vs..


Avrupa Basketbol Şampiyonası Polonya'da tam hız devam ediyor, 12 dev adam da maşallah önüne geleni yeniyor. Yarın da Slovenya'yı yenersek tam süper olacak 6da 6 olacak.

Maç yayınları da NTV'de malumunuz. Yayınlardan yana sıkıntımız yok. Polonyalı kameramanlar ya da reji bazen mallaşsa da Murat Murathanoğlu'na da, yorumcuya da (Sanırım İhsan Bayülgen idi kendisi) saygımız tam. Güzel güzel seyrediyoruz kupayı.

Gel gelelim sebebi gönderimize. Dün akşam -Pazartesi- Sırbistan'la maçımz vardı ve normal süre 64-64 bitti. Tüm molalara doğal olarak reklam alan NTV, maç uzatmaya gidince aradaki 1 ya da iki dakikalık süreye reklam almadı. Bunun sebebi de reklam düzenlemelerinin hatta program düzenlemelerinin ortalama/standart program süresine göre düzenlenmesi.

Merak ettiğim ey şu. Acaba NTV "ya olursa" şeklinde reklam anlaşması yapamaz mı? Yani ya bir uzatma olursa, ya iki uzatma olursa gibi. Eğer maç uzarsa reklam konulur, ödeme yapılır, uzamazsa hiç bir şey olmaz.

Sani bana olabilir gibi gibi geldi. Mesela Okey şurada vakti zamanında bahsettiğim uzatmalar reklamına benzer bir reklam verebilir ya da duracell ayıları 10 uzatma enerjisi verebilir. Eğer reklamlar çıktı da ben uyuduysam o zaman tüm yazımı geri alıyorum tabi ki:)
Son olarak bir soru: Pek sevgili Ömer Aşık: Bi adam nası 1/10 serbest atış atar yahu???

Yorumlar

Popüler Yayınlar