bloggerv davetiye vs

yeni bir blog reklam ağı kurulmuş. blogger v for vendetta -kötü espri anlamsız espri.
bloglama başarılı olsaydı keşke ama nasip değilmiş. böyle bir şeyin yapılmasını bekliyordum zaten. hayırlı olsun.
fakat ve lakin blogger v'ye ancak davetiye ile üye olunabiliyormuş. "hmmm gmail ilk başta davetiye ile üye alıyordu biz de alalım. neden google yapıyor da biz yapmıyoruz?" e tabi bu da bir görüştür saygı duyarım. tekrar fakat ve lakin yine de eğer davetiyeyle ya da öneriyle üye alıyorsan o zaman bir ayırt ediciliğin olmalı sanki. yoksa sadece slash webrazzi yazarsan bir farklılk olur mu? belki başta oluşabilecek yığılmayı engeller o kadar.
blogkümeye bakalım mesela. sadece "klas" bloglar var ve zamanın blog kardeşliği gibi bloglarda birbirlerinin linklerini barındırıyor. burda davetiye ya da öneri elbette önemli. Ya da limango markafoni vs alışveriş siteleri. Buna da pek akıl erdiremesem de en azından davetiyeyle üye olan kişi "indirimleri gören ayrıcalıklı kişi" olduğunu hissedebilir. Ya da ffffound da tek bir davetiye hakkına sahip üye olmak ve o tek bir davetiyeyle paylaşım yapmak bir ayrıcalık hissi yaratabilir.
Ama blogger v bana ne vaat ediyor da davetiye ile üyelik istiyor o kısmı anlayabilmiş değilim. adsense, linkz adtech vs den farkı nedir? Şöyle diyorlar:
BloggerV.com, blog yazarlarına gelir sağlar ve değer katar. BloggerV.com'a üye olan bloglar, istedikleri markayı seçerek bloglarının içerisinde istedikleri alana reklam alabilirler. Bunun yanı sıra, BloggerV.com'un bloglarda yazılan yazıları kategorilere göre ayırma özelliği sayesinde yazdıkları yazıların konuyla ilgili kişilere ulaşmasını sağlayabilirler. Blog yazarları, BloggerV.com'a üye olarak kaliteli içeriklerini daha çok insana ulaştırırlar ve hakettikleri değere ulaşırlar.

istediği markayı seçmek bir blog yazarı için ne kadar önemlidir? sex shop, seda sayan, karşıt görüş ya da tamamen ifrit olduğu bir reklam olmadıkça çok umursamaz blog yazarı bence. BloggerV yazıları kategorilere ayırıyormuş. Hmmm, bu bizim etiket dediğimiz şey değil mi? Yoksa anahtar kelime analizi mi yapacak acaba? Nasıl bir özellik ki bu? Bilemedim ama bana tatmin edici gelmedi. google'dan daha düşük bir alt limit koyması güzel ama davetiye için yeterli bir sebep mi acaba?
herneyse.. blog camiasına hayırlı olsun.
incelemek isterseniz burdan buyrun.

Yorumlar

Popüler Yayınlar