Helal Olsun Ustası, Michelin Mücadeleye Katıl vs...



DYO'nun helal olsun ustasına gerçekten helal olsun, hiç bir tarafını boya yapmadan boyayı tamamlamış. Ben hiç öyle usta görmedim, helal olsun gerçekten:)



michelinden de bir mail gelmiş fikrimühim aracılığıyla, diyor ki mücadeleye katıl benzin masraflarını azalt. mantıklı olabilir. Bir yandan refahımızı artırmak için daha fazla üründen faydalanırken bir yandan bunları karşılayabilmek için tasarruf yolları arıyorsak michelinin bu önermesi mantıklı oluyor. Arabam olmadığı için rahat konuşuyorum fakat yine de toplu taşımayı artırsak hem daha fazla tasarruf hem de daha güzel bir istanbul trafiği olur sanki... Böyle dememe rağmen araba alsam bu dediklerime ne kadar uyarım? Muhtemelen uymam, böyle de bir ikiyüzlülük var:) Ama çalışmayla ilgili değişmeyecek olan fikrim self servis pompaların olmadığı -varsa da haberim yok- Türkiye'de mücadeleye katılmak için başka film çekilmesi gerektiğidir. En azından diğer michelin filmini koysalardı bile daha mantıklı olur. Her neyse, 80 litre tasarruf sağlıyormuş michelin, o da ne demekse:) haberiniz olsun...

Bugünlük de bu kadar olsun, bu arada Blog Ödülleri başladı dilerseniz oy verebilirsiniz, sağdaki kutuya tıklayıp üye olun, zor gelirse olmayın, oy vermeyin, dua edin :)




Yorumlar

Popüler Yayınlar