Özürlü Visa

Özürlü/Engelli doğru kelime nedir bilmiyorum ama koltuk değnekleriyle cambazlık yapan adamın olduğu reklam nasıl bir reklamdır? Bu engellileri kızdırmaz mı, üzmez mi? Herhalde kendimizle barışık olalım, burada sadece mizah yapıldı falan diyecektir visa. Veya tepkiler geleceğini biliyorduk falan da diyebilirler. Fakat bütün küfürlerim Visa'ya.
Visa/Mastercard çok umrunda olmayan bir toplum olduğumuz ve banka hangisini verirse onu aldığımız için şimdi bir etkisi olmaz Visa'ya belki bunun ama gün gelir tercih yapmak gerçekten tüketicinin/müşterinin/bizim elimizde olursa o zaman bu reklamı hatırlayanlar Visa'ya "Bir zamanlar hakir gördüğün bir kitle vardı ya.." diyerek küfürleri art arda sıralayıp üstüne bir başka markaya geçer umarım.

Düzenleme: Yorumlar üzerine bkz.

Yorumlar

Reklamı izlerken çok da düşündüğüm bir şey değildi aslında.
Ama güzel bir bakış açısı bu. Haklısın belki de. Çok da düşünülmeden yapılmış bir reklam bu.
leyla dedi ki…
benim görüşüm değil ama çevremde, engellileri aşağılamıyo ki hatta değneklerle dans edip adamı hayata küsmemiş bi biçimde gösteriyo, onları da hayata katıyo, şeklinde yorumlayan oldu.

ha bide o adam cidden engelliymiş diye bi söylenti var.
Adsız dedi ki…
reklamdaki sanatçının doğuştan engelli olduğunu biliyor muydunuz? bu gerçekle beraber değerlendirildiğinde reklam bence engellilere karşı ayrımcılığı bırakın, katılımcılık anlayışının harika bir örneği olarak görülmeli...

Popüler Yayınlar