Sesini Yükseltmece!!!


Bugünden itibaren blogda bu yazının altında uzayacak şekilde yeni bir oyun oynamaya başlıyorum, umarım uzun soluklu olur:)
Oyunun adı "BugList-Sesini Yükseltmece!!!", sondaki üç ünlem logonun bir parçası:)
Muhtemelen kendim çalıp kendim oynayacağım ama olayımız şu, her an her yerde gözümüse takılan aksilikler oluyor,bunlar bir anlamda hayatımızdaki "bug"lar. Bunları buraya not düşüp kendi kendime sesimi yükselteceğim, okur olarak siz de katılırsanız ses daha güçlü çıkar değil mi:)Liste bu yazının altında yorumlar halinde oluşacak, sonunda ne olacak? Şu anda bilmiyorum amaşimdilik iki beklentim var birincisi aksilikleri bulup çözüm üretme yönünde bir beyin jimnastiği olması, ikincisi eğer katılım olursa kişisel abuk "bug"larımızın başkalarında da olup olmadığını görmemiz...
Haydi hayırlı olsun,sesini yükseltmeyen kalmasın!!!

Yorumlar

h k dedi ki…
Birinci Bug:)
Kiler,Akyurt,Bim üç süper(!)markette de yara bandı bulunmaması, bakkallar yok oluyor diye Kızılayda yolda yara bandı satanları aramak zorunda mıyım kardeşim???
Ali Sağlam dedi ki…
Hava çok sıcak! İnsan hiçbir şey yapmak istemiyor. Oysa ki yapilmasi gereken çok iş birikti :(
h k dedi ki…
güneş gören pencere:) kışın iyi ama yazın bu pencerenin yönünü değiştirecek bir portatif ev olsun:)
h k dedi ki…
"X Mahallesi Hududu" tabelalarının arkasında "Y Mahallesi Hududu" da yazması gerekmez mi, bir mahalle bitiyorsa öbür mahalle başlar değil mi??
h k dedi ki…
ADSL in bir yavaşlayıp bir hızlanması kesilmesi kötü bi şey berbat bi şey sinirlenidiric bişey!!!
tüm ülkeye yeni fiber kablo ağı döşeyecem valla:)
h k dedi ki…
osym'de mevcut yıl ile ilgili belge alırken 5 dakika beklemezken geçmiş yıllar için 2 saat beklemek.
Madem 1de ve 3te yapılan başvurular arasında fark yok net bir şekilde geçmiş yıl belgeleri şu saatlerde veriliyor açıklaması yapılsın ona göre o saatten yarım saat önce gelelim iki saat beklemeyelim değil mi??

Popüler Yayınlar