Just Marketing//08

ODTÜ İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen Just Marketing//08 Eti sponsorluğunda başlamış! Çocukları tiyatroya çekecek fikirler arıyorlarmış, üniversite öğrencileri katılabiliyormuş hem de çok güzel ödülleri varmış yaa:)


Sitede ise şöyle diyorlar:

JustMarketing//08

Türkiye'nin en büyük üniversite topluluklarından biri olan ODTÜ İşletme Topluluğu, üniversite öğrencilerini pazarlama dünyasıyla buluşturan etkinliği JustMarketing'in yedincisini 9-12 Nisan tarihleri arasında Eti'nin ana sponsorluğunda gerçekleştiriyor.

Bütün üniversite öğrencilerinin katılımına açık olan JustMarketing iki ana bölümden oluşuyor: Öğrencilerin takımlar halinde katılarak yaratıcılıklarını sınadıkları reklam yarışması JustMarketing//Challenge ve pazarlama sektörüne ilgi duyan üniversite öğrencilerini pazarlama ve reklam dünyasından profesyonel isimlerle buluşturan JustMarketing//Congress.
Just Marketing Challeng'a websitemizden takımınızı kurup katılabilirsiniz, katılan takımları 2 yıllık ücretsiz dergi aboneliği veriliyor. Dereceye giren takımları Eti, Philips ve Elt'den harika ödüller bekliyor. Yarışmaya son katılım tarihi 31 Mart!


Fikrine güvenen burdan buyursun!

Yorumlar

Popüler Yayınlar