Çok Pratik Depo!!!

Lisedeyken sene sonunda yurdu kapatırlardı biz de bütün eşyaları kolilere, bavullara koyarak memlekete dönerken bin türlü çile çekerdik. koli kartonu bulmak ayrı bir sorundu bunları taşıyabilmek ayrı bir sorun. Konya'da o zaman yazın eşyaları bırakabileceğimiz bir yer olsa ne güzel olurmuş!!

Abim aralıkta askere gidiyor, ve tabii ki evi boşaltıyor 6 veya 12 ay boyunca fazladan boşuna kira vermemek için. ama bu sefer de başka bir sorun var bu eşyalar nereye konulacak? Tanıdıklar vesilesiyle eşyaların konulabileceği bir yer ayarlandı gerçi ama ayarlayamayacak da bir çok kişi vardır.


Peki bunları niye yazdım. Özgür Emre Öztürk'ün bloğunda çok güzel bir yenilikten haberdar oldum da o yüzden. Bu yenilik Pratik Depo. Özgür Emre "Evinizde fazla yer kaplayan eşyalarınızı dert etmeye gerek kalmadan cüzi bir ücret karşılığı depoluyorlar" olarak asıl faydayı tanımlamış ama ben asıl faydayı yukardaki tecrübelerden dolayı "kısa bir süreliğine yer arayanlar için depo" olarak tanımlıyorum. Her iki yaklaşım da Pratik Deponun pazarlama iletişiminde kullanılabilir.
Pratik Depoya kocaman bir alkış:)

Yorumlar

Popüler Yayınlar