Bnf-imho Milli Takıma Başarılar Diler!!

Dün Türkiye Bosna Hersek'i yenerek Euro 2008'e katılmaya hak kazandı, her ne kadar Malta'yla Moldova'yla berabere kalan bir takım olmamızı hazmedemesem de İngiltere'nin katılamadağı bu kupaya katılabilmek güzel bir şey. Milli Takımdaki tüm oynucuları, Fatih Terim'i, ilgili kim varsa tebrik ediyor ve maç sonrasına gidiyoruz.


Dün maçtan sonra Atv'de sanal reklam dedikleri uygulamadan bol bol vardı, bütün firmalar doğal olarak maç konseptli reklam hazırlamışlar.Dikkatimi çekense şu oldu, sayabildiğim kadarıyla 5 firmanın reklam metninde "xxxx Milli Takım'a Başarılar Diler" yazıyordu. Maç başlarken başarı dilekleri tamam ama maç başlamış, oynanmış, Nihat golü atmış, kazanmışız ve Avrupa Kupası'na gitmeye hak kazanmışız, coşkuya ortak olacak bir mesaj vermek varken bu mesaj ne oluyor? Avrupa Kupası için başarı dilemiş olabilirler belki ama onu da sanmıyorum.

Sözün kısası her mesaj her zaman verilmez, farklı durumlar için farklı mesajlar verilmesi gerekebilir, ve dünkü olayda bu farklı durumlardan bir tanesiydi. 1 firma olsa tamam ama 5 firma aynı hatayı yapınca şaşırdım doğrusu, hem de kınadım...

Yorumlar

La Madame Chapeau dedi ki…
Merhabalar :)

İlanınız, geç de olsa yayımlanmıştır :)

Sevgiler...

Popüler Yayınlar