İşin Yoksa Sinemaya Gidelim!!

Biraz önce yenibirden bir mail geldi, her başvuru için sinema bileti kazanma şansı veriyormuş, böylece daha çok başvuru daha aktif bir site hayal ediyorlar galiba. AFM açısından mantıklı bir iş olmuş, çünkü her ne kadar güzel filmler olduğunda sinema için özel vakit ayrılsa da yapacak başka bir iş olmadığında da sinemaya gideriz, yenibiriş içinse şaka gibi bir uygulama olmuş, kimin aklına geldiyse tebrik etmek lazım (!) :) Bir de işi olmayanlar sadece İstanbul'da mı? ankaradaki sinemalarla da anlaşmalıydılar:)

Yorumlar

Göze ALGÜN dedi ki…
O halde, daha çok katılayım daha çok kazanayım diye her ilana başvurulabilir. Başvurduğun her yere gideceksin diye bir şart yok nasılsa. Uygulma eğer böyleyse pek işlevsel bulmadım doğrusu.
h k dedi ki…
Göze dediğin gibi bir uygulama ve ben 20 yıl deneyim artı çince arapça rusça gerektiren bir iş ilanı bulursam ona başvuracağım ve çekilişe katılacağım, noter huzurunda olduğu için geri de alamazlar bileti heralde:)
Unknown dedi ki…
peki bu kazanma şansı işi ne?
kaçta kaç ki bizim kazanma şansımız?
böyle bir hafta içinde ne kadar çok işe başvurduğuna mı bakıyorlar merak ettim, öleyse hırs yapar herkes dediğiniz gibi saçmalar artık:)
işverene en fazla iş ilanı için ne verecekler peki
kombine sinema bileti:D??

Popüler Yayınlar