Fark Yaratmak

Biraz önce gördüğüm ve beni heyecanlandıran güzel ve yenilikçi bir fikri paylaşmak istedim. Marcus Brown diye bir abimiz Ideas of March diye şöyle bir sistem geliştirmiş. Her hangi bir konuyla ilgili yardıma veya fikre ihtiyacınız varsa bu konuyla ilgili bir mail atıyorsunuz. Bu konu yeni bir ürün geliştirme, bir süreci iyileştirme vaya herhangi bir şey olabilir. Abimiz düşünüyor ve aklına güzel bir şey gelirse mail atıyor. Siz de bu fikri kullanıp kullanmayacağınızı söylüyorsunuz. Bir fikrin minimum maliyeti 10 euro, eğer satın alırsanız fikir tamamen sizin oluyor,almazsanız fikri blogda yayınlıyor ve fikir onun oluyor kullandığınızı tespit ederse de gözünüzün yaşına bakmıyor:) Ben çok beğendim. Türkiye'den buna benzer çiçeği burnunda bir blog yazısı için de burdan buyurun.

Yorumlar

Iraz dedi ki…
Bence bu tür kreatif fikirler, pazarlama açısından mükemmel örnekler.
Bahsettiğin adamın stratejilerini tebrik etmemek mümkün değil.

Üniversitedeyken alt sınıfların essay'leri için yaratıcı konular bulurdum ben para karşılığında ama iyi bi örenci olduğumdan benim konum üzerine çalışanlar 90 üstü not alırdı. Karşılığında ufak bi para da alıyordum. :)
h k dedi ki…
sırf konu söylediğin için para alabildiysen helal olsun valla:) ben şimdilik hayrına danışmanlık hizmetleri veriyorum:)
Ömer dedi ki…
hımmm aslında ii bir fikir...zaman içinde benim blog gelişsin bu fikri benim blogda para ile soru cavaplama şeklinde kullanabilirim nihahahah (:
h k dedi ki…
nihahahah (:

Popüler Yayınlar